Home

Welkom op de website van AspasiA art of Entertainment!
Wij bieden Living Statue Acts in originele thema’s. Vaak voorzien van een grap en/of toevoegingen van geluid, rook of andere effecten.

In 2006 zijn we met een klein clubje mensen begonnen met een eerste Living Statue Act. Het beviel ons zo goed dat we vandaag de dag nog steeds bezig zijn met een ‘uit de hand gelopen hobby’.

Onze acts proberen wij zoveel mogelijk zelf te bouwen en zijn tijdens wedstrijden regelmatig in de prijzen gevallen. Ook op een evenement zijn wij een graag geziene gast. Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd om buiten Nederland onze acts neer te zetten. Zo zijn wij ondermeer in België, Roemenië, Israël en Singapore geweest.

Kijk op u gemak eens rond op onze website en laat u verbazen door onze verrassende en originele ‘Living Statues’.

Nieuws


Borne op z'n best 2017

Op 9 april was het dan eindelijk zover. Na een aantal maanden in de winter te hebben geklust werden de nieuwe acts dan aan het publiek getoond. In totaal namen er 63 acts deel aan het evenement van Borne op z’n best. Het weer was prima en het publiek vergaapte zich aan de creatieve en humoristische acts. Een tovenaar die in steen veranderde, een schoolmeester die niet echt wijs was of een wielrenner die een muurtje over het hoofd had gezien waren enkele acts die te bewonderen waren. Wij als AspasiA waren er uiteraard ook. Chicomexochtli, het Aztekenbeeld, was van de partij en die kon ook zeker niet gemist worden qua omvang. Kort Lontje ging hier in première. Het borstbeeld van de doctorandus die het dynamiet uitvond knalde goed. Daarnaast maakte Victor Empire ook zijn debuut. Dit chique beeld van een Engelsman die de dames probeerde te verleide joeg toch mening jonge dame de stuipen op het lijf met zijn mysterieuze verschijning. Al met al een geslaagde dag.

Vanaf deze plaats willen wij de prijs winnaars van harte feliciteren met hun behaalde prijzen. Willen jullie meer van al deze mooie acts zien houd regelmatig de agenda in de gaten.

Baron in Rotterdam gesignaleerd

Op zaterdag 21 januari was Baron van Münchhausen in Rotterdam gesignaleerd. Dit was het eerste optreden van het seizoen 2017. Op deze frisse dag, al zittend op zijn kogel vloog de Baron naar het winkelcentrum van Keizerswaard. Daar geland trof hij vele volwassen en kinderen aan die even een kijkje bij hem kwamen nemen waardoor de Baron het lekker warm kreeg. Ook waren er wat collega statues te weten: De Bloemendame, Mevrouw Janssen, Kus van de Chef en Meester Prikkenbeen. Aan het eind van de dag vloog de Baron weer terug naar huis op zijn kogel met een brede glimlach op zijn gezicht.

 

Giving Statues 2016

Op zaterdag 15 oktober a.s. is het weer zover de 7e editie van the Giving Statues. 12 Levende standbeelden en andere entertainment zijn die dag in winkelcentrum de Helftheuvel in ’s-Hertogenbosch. Met z’n alle gaan we proberen om zoveel mogelijke donaties binnen te halen voor het goede doel de ‘Stichting Laat Ze Maar Lachen’. De aanvang van het evenement is 11.30 uur, het eindtotaal wordt tussen 16.45 uur en 17.00 uur bekend gemaakt.

Living Statues