Home

Welkom op de website van AspasiA art of Entertainment!
Wij bieden Living Statue Acts in originele thema’s. Vaak voorzien van een grap en/of toevoegingen van geluid, rook of andere effecten.

In 2006 zijn we met een klein clubje mensen begonnen met een eerste Living Statue Act. Het beviel ons zo goed dat we vandaag de dag nog steeds bezig zijn met een ‘uit de hand gelopen hobby’.

Onze acts proberen wij zoveel mogelijk zelf te bouwen en zijn tijdens wedstrijden regelmatig in de prijzen gevallen. Ook op een evenement zijn wij een graag geziene gast. Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd om buiten Nederland onze acts neer te zetten. Zo zijn wij ondermeer in België, Roemenië, Israël en Singapore geweest.

Kijk op u gemak eens rond op onze website en laat u verbazen door onze verrassende en originele ‘Living Statues’.

Nieuws


Baron von Münchhausen 2e tijdens het NK Living Statues

Op 12 juni 2016 werd het NK Living Statues in Valkenburg aan de Geul gehouden. Tijdens dit evenement werd door AspasiA deelgenomen met de act ‘t Bankie, Prince Charming en Baron von Münchhaussen. In een deelnemersveld van 32 levende standbeelden haalde Baron von Münchhausen uiteindelijk een 2e prijs. Namens AspasiA feliciteren wij de 3e prijs ‘Coiffeur Confus’ en de Nederlands Kampioen Living Statues ‘Het Boerinnetje’ met het behalen van hun prijs.

 

Aan het laden...

Living Statues