9e editie Giving Statues met Emma Keuven

Giving Statues editie 9 zal op 13 Oktober 2018 plaats vinden zoals gebruikelijk in winkelcentrum de Helftheuvel in ’s-Hertogenbosch

Dit jaarheeft de Giving Statues niemand minder dan Emma Keuven bereid gevonden om zich te gaan inzetten voor ons goede doel Laat Ze Maar Lachen.

Wie is Emma Keuven zult U denken, nou dit is een jongedame van 14 jaar die zich via YouTube/Instagram en andere sociale media in korte tijd heeft opgewerkt naar een fenomeen op vlog-gebied. Het is een populaire jongedame met zo’n 125.000 volgers op YouTube en 80.000 op Instagram.

Wij hebben haar uitgedaagd om als living statue te gaan staan op ons Giving Statue evenement

Wij zullen haar hier natuurlijk op voorbereiden. In Thorn op 20 Mei is deze uitdaging vastgelegd en is middels haar kanalen al verspreid en er wordt nu al enthousiast op gereageerd.

Haar doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor ons doel en zij zal dan ook als living statue proberen haar steentje bij te dragen via deze ludieke actie. Komt dat zien en vooral, doneer op deze dag dan ook massaal voor onze actie.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer indrukwekkende collega/vrienden standbeelden die ook belangeloos proberen het nodige geld bij elkaar te krijgen middels de welbekende geldbakjes.

Ook de ondernemers van de Helftheuvel dragen hun steentje bij. Hoe zij dit doen de regelmatige bezoekers van de Giving Statues weten het. En voor diegene die het (nog) niet weten dat is het aan u om het uit te vinden.

Natuurlijk hopen wij ook dit jaar weer een mooi bedrag op te halen voor Laat Ze Maar Lachen, zodat we weer de nodige kinderen een leuke dag uit kunnen bezorgen.