Home

Welkom op de website van AspasiA art of Entertainment!
Wij bieden Living Statue Acts in originele thema’s. Vaak voorzien van een grap en/of toevoegingen van geluid, rook of andere effecten.

In 2006 zijn we met een klein clubje mensen begonnen met een eerste Living Statue Act. Het beviel ons zo goed dat we vandaag de dag nog steeds bezig zijn met een ‘uit de hand gelopen hobby’.

Onze acts proberen wij zoveel mogelijk zelf te bouwen en zijn tijdens wedstrijden regelmatig in de prijzen gevallen. Ook op een evenement zijn wij een graag geziene gast. Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd om buiten Nederland onze acts neer te zetten. Zo zijn wij ondermeer in België, Roemenië, Israël en Singapore geweest.

Kijk op u gemak eens rond op onze website en laat u verbazen door onze verrassende en originele ‘Living Statues’.

Nieuws


Giving Statues 2016

Op zaterdag 15 oktober a.s. is het weer zover de 7e editie van the Giving Statues. 12 Levende standbeelden en andere entertainment zijn die dag in winkelcentrum de Helftheuvel in ’s-Hertogenbosch. Met z’n alle gaan we proberen om zoveel mogelijke donaties binnen te halen voor het goede doel de ‘Stichting Laat Ze Maar Lachen’. De aanvang van het evenement is 11.30 uur, het eindtotaal wordt tussen 16.45 uur en 17.00 uur bekend gemaakt.

KOM festival Oosterhout 2016

Van de regen in de drup, vliegend op zijn kogel door Oosterhout. Door het slechte weer wat het vochtig en koud, maar ondanks dat was er velle publiek. Op 2 oktober in Baron von Münchhausen 2e geworden op het KOM festival.

Namens deze weg feliciteren wij de nummer 3 ‘Cossack’ en de nummer 1 ‘Meester Wyshyd’ met het behalen van hun prijs. Natuurlijk ook een van harte proficiat voor de winnaars in de overige categorieën.

Maastricht en pause 4e editie LK Living Statues

Op zondag 31 juli 2016 heeft in Maastricht het 4e  Limburgs Kampioenschap Living Statues plaats gevonden. Tijdens het evenement hebben wij deelgenomen met de act Baron von Münchhausen en een act die zijn debuut maakte voor het publiek namelijk Chicomexochtli. Helaas begon de dag met regenbuien soms licht gevolgd door een wat zwaardere regenbui. Gelukkig klaarde het op tegen een uur of half een zodat de statues droog richting hun speelplek konden lopen. In totaal waren er 13 statues aanwezig waarvan het publiek kon genieten. Het publiek was volop aanwezig en genoot zichtbaar van alle statues, hier en daar kregen de statues de handen op elkaar van het publiek.

Iets na vijf uur werd de uitslag bekend gemaakt. Baron von Münchhausen kreeg de 3e prijs van de jury. Chicomexochtli kreeg de 2e prijs en werd ook nog beloond met de publieksprijs. De 1e plaats werd door de jury gegeven aan het ‘Strijkvrouwtje’. Wij feliciteren haar dan ook met het behalen van deze prijs. Ook willen wij de organisatie bedanken voor deze dag.

 

Living Statues