AspasiA art of Entertainment

Welkom op de website van AspasiA art of Entertainment

 

Wij bieden Living Statue acts in originele thema’s. Vaak voorzien van een grap en/of toevoeging van geluid rook, of andere effecten.

 

In 2006 zijn wij met een klein clubje mensen begonnen met een eerste Living Statue act. Het beviel ons zo goed dat we vandaag de dag nog steeds bezig zijn met een ‘uit de hand gelopen hobby’.

 

U kunt ons tegenkomen op evenement zoals bijvoorbeeld op koopzondagen, braderieën of kerstmarkten. Tevens nemen wij regelmatig deel aan Living Statue wedstrijden. Regelmatig hebben wij een prijs in ontvangst mogen nemen. Een paar keer een eerste prijs bij het ‘Beste van Borne’ of tijdens het evenement in ’s-Hertogenbosch, maar ook verschillende tweede en derde prijzen door het heel Nederland. Zelfs hebben wij een tweede prijs mogen ontvangen met de act ‘Baron von Münchhausen’ tijdens het Nederlands kampioenschap Living statues.

 

Daarnaast zijn we een aantal malen uitgenodigd in het buitenland om daar acte de pressants te geven. Wij zijn in Portugal, Tsjechië, Israël geweest onder anderen maar ook een niet te vergeten optreden in Singapore.

 

Ook organiseren wij jaarlijks in winkelcentrum ‘de Helftheuvel’ in ’s-Hertogenbosch het evenement ‘The Giving Statues’. Tijdens dit evenement staan wij met bevriende collega Statues belangeloos stil voor het Goede Doel.

 

Doordat wij regelmatig aanwezig op evenementen hebben wij een ruime ervaring opgedaan voor het organiseren hiervan. Mocht interesse hebben om een evenement te organiseren kunt altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden hiervan.