Dag van het Park Oldenzaal

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26-05-2019
12:00-17:00

Locatie
Dag van het park

Categorieën Geen Categorieën


INNER WHEEL ORGANISEERT. Op zondag 26 mei is de vijfde editie van de Dag van het Park Oldenzaal. Op die dag zijn alle ingrediënten weer aanwezig in het Kalheupinkpark aan de Haerstraat voor een ontspannen zondagmiddag. De organisatie is in  handen van Inner Wheel Oldenzaal.

In de prachtige natuur van het park zullen verschillende artiesten hun opwachting maken om de bezoekers te amuseren. Tussen twaalf en vijf is iedereen welkom om te genieten van een gevarieerd aanbod aan amusement. Er zijn optredens van Semper Crescendo, Hydra, Joliens Theaterhuis, Martin Ankone, Encore, Flitspaal en nog vele anderen.

Voor kinderen zijn er diverse kinderspelen. Clown Mickey is er, de kinderen kunnen geschminkt worden en er is een speurtocht door het park. Een kunst- en creatieve markt om langs te slenteren en te bekijken en op het horecaplein even lekker genieten van een divers aanbod. Dus veel redenen om zondagmiddag 26 mei de Dag van het Park te beleven en elkaar te ontmoeten. Picknickkleed mee, kinderen mee, genieten in het park! De toegang is gratis.